CAR EVI -tuotteet

No tässä niitä nyt sitten olisi. Ajoneuvon hoidon ylivoimaa. Tutustu, ihastu ja osta!

Lasinpesuspray

Klassikko vuodelta 1966 ja legenda jo syntyessään! Car Evi -lasinpesuspray, saatavilla kahdessa eri koossa:

Kotimainen erikoistehostettu ikkunaspray, joka poistaa kuran, tiesuolan, pien ja hyönteiset. Puhdistaa tehokkaasti myös pölyn ja tupakansavun yms. aiheuttamat autolasien sisäpuoliset epäpuhtaudet ja jättää raikkaan tuoksun. Tuote toimii luotettavasti myös pakkasessa.

CAR EVI Lasinpesuspray

Cockpitspray

Kojelautojen ja vinyylipintojen elvyttäjä, kaikkien nahka- ja muoviosien kiillottaja.

Elvyttävä suihke kaikille ajoneuvon pinnoille, pois lukien peltipinnat. Kirkastaa ja puhdistaa sekä palauttaa alkuperäisen kiillon.

CAR EVI Cockpitspray

Multi Oil

Ääriolosuhteisiin kehitetty jokaiselle autonomistajalle tärkein yleisöljy

Korkealuokkainen yleisöljy — voitelee, irrottaa, suojaa ja puhdistaa. Toimii sekä arktisessa kylmyydessä että sademetsän kuumuudessa.

CAR EVI Multi Oil

Siliconspray

Aseesi taistelussa haurastumista ja ikääntymistä vastaan

Erinomaisen tehokas suoja- ja voiteluaine kaikille kumi-, nahka- ja muoviosille. Estää tiivisteiden jäätymisen ja haurastumisen.

CAR EVI Siliconspray

Lukkosula

Kaikkien lukkojen paras kaveri. Tinkimätön taistelija toimivien lukkojen puolesta.

Kotimainen lukkosula, joka sulattaa, voitelee ja suojaa lukot. Pidentää lukkojen käyttöikää ja parantaa niiden toimivuutta ympärivuotisesti. Voitelee aina -60C° asteeseen asti.

CAR EVI Lukkosula

Wunder Wipes PRO

Tehokkaat kaksipuoleiset puhdistuspyyhkeet. Karhea puoli lian nopeaan poistamiseen ja sileä puoli jäljelle jäävän lian pyyhkimiseen.

Soveltuu erinomaisesti käsien, työkalujen ja erilaisten pintojen puhdistamiseen kotona, autossa, mökillä, verstaissa ja työkohteissa.

CAR EVI Wunder Wipes PRO - Tehokkaat puhdistuspyyhkeet

Wunder Wipes

Tehokas, helppo ja monikäyttöinen puhdistuspyyhe.

Tehokas puhdistuspyyhe puhdistaa öljyä, rasvaa, maalia, silikonia, painoväriä, PU-vaahtoa, nokea, tiivistysaineita yms. Desinfioiva: Tappaa 99,9% bakteereista.

CAR EVI Wunder Wipes

Tuulilasin-
pesuneste

Erikoistehostettu raikkaan tuoksuinen tuulilasinpesuneste neljän litran nokallisessa kannussa.

Ammattiautoilijoiden testaama lasinpesuneste puhdistaa tuulilasin tehokkaasti. Kannun mukana tulee nokka, jolla kaataminen sujuu ilman loiskeita ympäri moottoritilaa. Sopii myös pyyhkijänsulkien puhdistamiseen.

CAR EVI Tuulilasinpesuneste

Syväpuhdistava CAR EVI Vahashampoo

Syväpuhdistava pesuaine, joka jättää kiiltävän pinnan

CAR EVI Vahashampoo muodostaa vettähylkivän, suojaavan ja kiiltävän pinnan. CAR EVI Vahashampoo tuoksuu miellyttävältä ja sisältää Carnauba-vahaa sekä pinta-aktiivisia aineita. CAR EVI Vahashampoo ylläpitää vahapintaa ja pidentää sen kestoa, sopii erityisesti pesuun CAR EVI PTFE kestovahauksen jälkeen. Poistaa lian tehokkaasti.

CAR EVI Vahashampoo

Korkeakiiltoinen
CAR EVI PTFE Kestovaha

Helppokäyttöinen autovaha kaikille maalipinnoille. Pitkäkestoinen ja syvä kiilto!

CAR EVI PTFE Kestovaha muodostaa erittäin syvän kiillon kaikkien ajoneuvojen maalipin- noille. Sopii myös metallihohto sekä kromipinnoille. CAR EVI PTFE Kestovaha on helppokäyttöinen ja sisältää ainesosia, jotka puhdistavat ja elvyttävät maalipintoja. CAR EVI PTFE Kestovaha on kehitetty Pohjoisen vaativiin olosuhteisiin ja kestää hyvin sään kuluttavaa vaikutusta ja suojaa myös UV-säteiltä.

CAR EVI Kestovaha