Korkeakiiltoinen
CAR EVI PTFE Kestovaha

Helppokäyttöinen autovaha kaikille maalipinnoille. Pitkäkestoinen ja syvä kiilto!

CAR EVI PTFE Kestovaha muodostaa erittäin syvän kiillon kaikkien ajoneuvojen maalipin- noille. Sopii myös metallihohto sekä kromipinnoille. CAR EVI PTFE Kestovaha on helppokäyttöinen ja sisältää ainesosia, jotka puhdistavat ja elvyttävät maalipintoja. CAR EVI PTFE Kestovaha on kehitetty Pohjoisen vaativiin olosuhteisiin ja kestää hyvin sään kuluttavaa vaikutusta ja suojaa myös UV-säteiltä.

Korkeakiiltoinen CAR EVI PTFE Kestovaha

Koko:

300 ml

Käyttöohje:

Pese auto huolellisesti CAR EVI autoshampoolla. Ravista pulloa voimakkaasti ja levitä vaha puhtaalla liinalla kuivalle ja mieluiten viileälle pinnalle pyörivin liikkein. Käytä enemmän voimaa kun haluat poistaa himmentymiä tai naarmuja. Vahan kuivuttua, kiillota puhtaalla liinalla.

Huom! Vältä aineen joutumista lasi- ja muovipinnoille. Poista laseista käyttämällä CAR EVI auton lasien puhdistusainetta ja muovipinnoilta käyttämällä CAR EVI Siliconspraytä tai CAR EVI Cockpitspraytä.

Käsittele uudestaan kun pinnat lakkaavat hylkimästä vettä tai kun haluat parantaa maalipintojen ulkonäköä.

Käyttökohteet:

Matkailuvaunut, kuorma-autot, moottoripyörät ja veneet.

Sisältää:

Teollisuusbensiini (maaöljy)

Suojeltava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin.

Katso käyttökohdevideo